Αυγά σκραμπλ με τσένταρ και καπνιστό ζαμπόν

Αυγά σκραμπλ με τσένταρ και καπνιστό ζαμπόν

Αυτό το πιάτο συνδυάζει την κρεμώδη υφή της τσένταρ με την απολαυστική γεύση του καπνιστού μπέικον. Ένα πολύ νόστιμο και εύκολο πιάτο για πρωινό ή brunch

10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4-5

-10 αυγά

-100 ml γάλα, πλήρες

-300 γρ. τσένταρ, τριμμένο

-150 γρ. ζαμπόν καπνιστό, ψιλοκομμένο

-40 γρ. βούτυρο αγελάδος

-1/2 μάτσο σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο

-αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT