Κατσίκι τσιγαριαστό με πατάτες και αμάραθο

Κατσίκι τσιγαριαστό με πατάτες και αμάραθο

Το τσιγαριαστό κατσίκι μαζί με τον μάραθο μάς ταξιδεύουν αμέσως στην Κρήτη

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το φαγητό αυτό σηκώνει μεγάλη ποσότητα αμάραθου, όπως λένε τον μάραθο στην Κρήτη. Ο Γιάννης μαζεύει άγριο μάραθο που φυτρώνει στο βουνό και προσθέτει γενναίες ποσότητες σχεδόν σε όλα τα φαγητά που μαγειρεύει. Στο κατσικάκι μπορεί να πρόσθεσε πολύ παραπάνω από ένα μάτσο, και ο ίδιος προτείνει, αν μας αρέσει, να μην τον λυπηθούμε, και να βάλουμε και δύο ή ακόμη και τρία ματσάκια. Οι μεγάλες ποσότητες μάραθου κάνουν το φαγητό να θυμίζει πιο πολύ το φρικασέ.

Υλικά

Μερίδες: 3-4

-1 κιλό κατσικάκι από μπούτι ή παϊδάκια, σε μικρές μερίδες

-2 ξερά κρεμμύδια, σε μικρά κυβάκια

-100 ml ελαιόλαδο

-1 μάτσο μάραθος, χονδροκομμένος (ή άνηθος)

-3-4 πατάτες, σε κυβάκια

-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT