Το Ρίνι: σιγομαγειρεμένο κατσικάκι και κρεπ σουζέτ δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Το Ρίνι: σιγομαγειρεμένο κατσικάκι και κρεπ σουζέτ δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Το γαστρομαγειρείο και καφέ που μόλις άνοιξε η Μαρίνα Χρονά σε ένα μικρό στενάκι, ανάμεσα σε 70's πολυκατοικίες και νεοκλασικά, θα γίνει το καλοκαιρινό μας στέκι

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Ρίνι είναι υποκοριστικό για το Μαρίνα. Το μικρό φιλόξενο καφέ και γαστρομαγειρείο –σχεδόν κρυμμένο σε ένα μικρό δρομάκι δίπλα στο αρχαιολογικό μουσείο– άνοιξε πριν λίγες μέρες η Μαρίνα Χρονά. Σαν να ήταν το σπίτι της μας υποδέχεται η Κυψελιώτισσα σεφ που την πρωτογνωρίσαμε στο Santo Belto στην Αγίας Ζώνης μαζί με τον σύντροφό της και συνέταιρο, Νίκο Τσιλίδη. Αφού σπούδασε μαγειρική στο Παρίσι και δούλεψε στη Σουηδία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ήρθε στην Ελλάδα με πολλές ιδέες. «Μας άρεσε πολύ το σημείο, η γειτονιά, αυτός ο μικρός πεζόδρομος είναι πολύ ιδιαίτερος και δεν περιμένεις να βρεις κάτι τέτοιο εδώ», λέει ο Νίκος. «Τα νεοκλασικά, οι πολυκατοικίες, το αστικό τοπίο, το πίσω μέρος των πολυκατοικιών είναι σαν ένα καταφύγιο στην αφιλόξενη πόλη», συμπληρώνει η Μαρίνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT