Υλικά
Μερίδες: για 1 ποτήρι
-3 βερίκοκα ώριμα
-1/2 ροδάκινο
-τα κουκούτσια από τα βερίκοκα (τα σπάμε με σφυράκι ή με μια βαριά πέτρα και παίρνουμε από το εσωτερικό τους τα λευκά «αμύγδαλα»)
-1/2 μπανάνα, κατεψυγμένη (την αφήνουμε να καταψυχθεί μερικές ώρες)
-3 φύλλα αποξηραμένης λουίζας ή 4 φύλλα φρέσκος δυόσμος
-100 γρ. (1/2 κεσεδάκι) γιαούρτι
-7 παγάκια
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr