Ιδιαίτεροι κεφτέδες χωρίς δυόσμο

Το μείγμα των κιμάδων και η ξερή ρίγανη είναι τα μυστικά γι’ αυτούς τους απίθανα αφράτους και νόστιμους κεφτέδες

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4-6

-500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, από ελιά

-500 γρ. κιμάς χοιρινός, από σπάλα

-125 γρ. φρυγανιές (1 μικρό πακέτο ή μισό μεγάλο), μουσκεμένες σε νερό και πολύ καλά στυμμένες

-2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο + αρκετό επιπλέον για το τηγάνισμα

-2 αυγά

-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

-1/2 κουτ. σούπας ξερή ρίγανη, τριμμένη

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT