Πατάτες στη χόβολη με κολοκυθοανθούς και στάκα

Πατάτες στη χόβολη με κολοκυθοανθούς και στάκα

Δεν θα το πιστεύετε πόσο νόστιμες γίνονται αυτές οι πατάτες που ψήνονται στη χόβολη, μαλακώνουν και γεμίζονται με κολοκυθοανθούς και στάκα. Σερβίρονται ζεστές-ζεστές.

11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε πατάτες στη χόβολη με κολοκυθοανθούς και στάκα, αρχικά ετοιμάζουμε παχιά, μέτρια προς δυνατή θράκα (το χέρι μας να αντέχει 8-10 δευτερόλεπτα σε ύψος περίπου 10 εκ. από τη στάχτη).

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT