Για να φτιάξουμε πατάτες στη χόβολη με κολοκυθοανθούς και στάκα, αρχικά ετοιμάζουμε παχιά, μέτρια προς δυνατή θράκα (το χέρι μας να αντέχει 8-10 δευτερόλεπτα σε ύψος περίπου 10 εκ. από τη στάχτη).
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Δεν θα το πιστεύετε πόσο νόστιμες γίνονται αυτές οι πατάτες που ψήνονται στη χόβολη, μαλακώνουν και γεμίζονται με κολοκυθοανθούς και στάκα. Σερβίρονται ζεστές-ζεστές.
Για να φτιάξουμε πατάτες στη χόβολη με κολοκυθοανθούς και στάκα, αρχικά ετοιμάζουμε παχιά, μέτρια προς δυνατή θράκα (το χέρι μας να αντέχει 8-10 δευτερόλεπτα σε ύψος περίπου 10 εκ. από τη στάχτη).
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο