Σαλάτα με ψητά ροδάκινα, αμύγδαλα, μυζήθρα και μέλι

Σαλάτα με ψητά ροδάκινα, αμύγδαλα, μυζήθρα και μέλι

Αυτή δεν είναι άλλη μία βαρετή σαλάτα! Έχει ψητά ροδάκινα, αμύγδαλα, μυζήθρα και γλυκόξινο ντρέσινγκ με μέλι και μουστάρδα και θα τη λατρέψετε.

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτή δεν είναι άλλη μία βαρετή σαλάτα! Έχει ψητά ροδάκινα, αμύγδαλα, μυζήθρα και γλυκόξινο ντρέσινγκ με μέλι και μουστάρδα και θα τη λατρέψετε.

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τα ροδάκινα

  •  3 ροδάκινα, ξεφλουδισμένα, χωρίς κουκούτσια, κομμένα στα 6
  •  1 κουτ. σούπας μέλι της αρεσκείας μας
  •  2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο

Για τη σαλάτα

  •  1 κουτ. γλυκού μουστάρδα πικάντικη
  •  1 κουτ. γλυκού μέλι
  •  30 ml βαλσαμικό ξίδι
  •  10 ml χυμός λεμονιού
  •  70 ml ελαιόλαδο
  •  400 γρ. ανάμεικτα φύλλα από σπανάκι baby, ρόκα και λόλα πράσινη και κόκκινη
  •  4 κουτ. σούπας αμύγδαλα, καβουρδισμένα στον φούρνο στους 160°C για 6-8 λεπτά, σπασμένα
  •  150 γρ. φρέσκια μυζήθρα, κομματιασμένη
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT