Αυτή δεν είναι άλλη μία βαρετή σαλάτα! Έχει ψητά ροδάκινα, αμύγδαλα, μυζήθρα και γλυκόξινο ντρέσινγκ με μέλι και μουστάρδα και θα τη λατρέψετε.
Υλικά
Μερίδες: 4
Για τα ροδάκινα
- 3 ροδάκινα, ξεφλουδισμένα, χωρίς κουκούτσια, κομμένα στα 6
- 1 κουτ. σούπας μέλι της αρεσκείας μας
- 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο
Για τη σαλάτα
- 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα πικάντικη
- 1 κουτ. γλυκού μέλι
- 30 ml βαλσαμικό ξίδι
- 10 ml χυμός λεμονιού
- 70 ml ελαιόλαδο
- 400 γρ. ανάμεικτα φύλλα από σπανάκι baby, ρόκα και λόλα πράσινη και κόκκινη
- 4 κουτ. σούπας αμύγδαλα, καβουρδισμένα στον φούρνο στους 160°C για 6-8 λεπτά, σπασμένα
- 150 γρ. φρέσκια μυζήθρα, κομματιασμένη
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο