Τιραμισού… αλλιώς, σε ένα γλυκό με γεύση καφέ, πλούσιο, αλλά δροσερό και τόσο νόστιμο, που δεν θα μπορέσετε να του πείτε όχι ούτε εσείς ούτε οι καλεσμένοι σας.
Υλικά
Μερίδες: 8-10
- 230 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου για να μαλακώσει
- 360 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, κρύα
- 15 γρ. κακάο
- 1 κουτ. σούπας σκόνη εσπρέσο
- 100 γρ. ζάχαρη
- 1 πακέτο πτι μπερ σοκολάτας (προσοχή, δεν εννοούμε αυτά με την επικάλυψη σοκολάτας – θα περισσέψουν μπισκότα)
- λίγο γάλα για να τα βουτήξουμε
- 60 γρ. κουβερτούρα μαύρη, λιωμένη
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο