Πάει κανένας χρόνος από τότε που σε μια συνέντευξη περί βιωσιμότητας και εστιατορίων, ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης μου είχε πει ότι πέρα από το να γίνουν βήματα όσον αφορά στην ανακύκλωση και στην κομποστοποίηση, θα μπορούσε ίσως να δημιουργηθεί ένα app, μια εφαρμογή, μέσω της οποίας τα εστιατόρια που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση να ανταλλάζουν τις πρώτες ύλες που τους περισσεύουν. Κάτι που δεν χρησιμοποιεί ο ένας να το παίρνει κάποιος άλλος, μειώνοντας έτσι την σπατάλη του φαγητού.
Από ό,τι φαίνεται το δούλεψε αυτό το σενάριο στο μυαλό του, γιατί τώρα πατώντας πάνω σ’ αυτή τη λογική ετοιμάζει έναν καινούργιο χώρο, που απέχει μόλις μερικά βήματα από το CTC, στον οποίο θα σερβίρονται πιάτα σε λογική street food τα οποία θα αξιοποιούν (και) όσα δεν χρησιμοποιούν στην κουζίνα του γκουρμέ εστιατορίου. Τα πτερύγια και τα ποδαράκια που απομένουν μετά την παρασκευή του το signature καλαμαριού του εστιατορίου, ας πούμε. Ή το κεφάλι από ένα δεκαπεντάκιλο ψάρι.