Σε μια εξωτική φυτεία στον Βουρδόλακο Ηρακλείου κόψαμε γκουάβα, ταμαρίλο και παπάγιες

Σε μια εξωτική φυτεία στον Βουρδόλακο Ηρακλείου κόψαμε γκουάβα, ταμαρίλο και παπάγιες

Στον τροπικό της Κρήτης ο Γιώργος Δημητρίου, ο Γιώργος και ο Μάνος Γιανναδάκης καλλιεργούν ένα σωρό ζουμερά εξωτικά φρούτα

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φορτωμένοι στην καρότσα ενός ξεχαρβαλωμένου τέσσερα επί τέσσερα, κάναμε σαφάρι σε ένα αλλόκοτο τοπίο, στα νότια σύνορα του Ηρακλείου με το Λασίθι. Είχαμε δώσει ραντεβού με τους καλλιεργητές Γιώργο Δημητρίου και Γιώργο Γιανναδάκη, στα Τέρτσα Βιάννου, έναν μικρό παραλιακό οικισμό, ανάμεσα στο Μύρτος και την Ψαρή Φοράδα.

Ήπιαμε τον ελληνικό μας με θέα στο Λιβυκό, κι ύστερα σαλτάραμε επάνω στην καρότσα και πήραμε τον δρόμο με κατεύθυνση το Ακρωτήριο του Θιόφιλου. Το αγροτικό κουνούσε λες κι είχε 40 μποφόρ καταπίνοντας τον κακοτράχαλο δρόμο που οδηγούσε στον Βουρδόλακο – εκεί βρίσκεται και μια απομονωμένη και πανέμορφη παραλία που λίγοι την έχουν ανακαλύψει, κι έτσι ακόμα και τον Αύγουστο έχει ελάχιστο κόσμο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT