Στραπατσάδα σαν «χωριάτικη»

Μπορούμε να φτιάξουμε τη στραπατσάδα αυτή ακόμα και με τα περισσεύματα της χωριάτικης σαλάτας, αρκεί να αφαιρέσουμε το αγγούρι, που δεν είναι ωραίο μαγειρεμένο

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορούμε να φτιάξουμε τη στραπατσάδα αυτή ακόμα και με τα περισσεύματα της χωριάτικης σαλάτας, αρκεί να αφαιρέσουμε το αγγούρι, που δεν είναι ωραίο μαγειρεμένο.

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε στραπατσάδα σαν «χωριάτικη», αρχικά ρίχνουμε, σε ένα μπολ, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τις πιπεριές και τη φέτα κομμένη σε μικρά καρέ.
  2. Προσθέτουμε το ξίδι και 2 κουτ. σούπας από το λάδι και αλατοπιπερώνουμε.
  3. Στη συνέχεια, βάζουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές και τη φέτα στον πολυκόφτη που διαθέτουμε και τα ψιλοκόβουμε, ανοιγοκλείνοντας τον διακόπτη 4-5 φορές, για 1 δευτερόλεπτο κάθε φορά.
  4. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς λιπαρή ουσία, σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε το περιεχόμενο του πολυκόφτη…

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT