Μπορούμε να φτιάξουμε τη στραπατσάδα αυτή ακόμα και με τα περισσεύματα της χωριάτικης σαλάτας, αρκεί να αφαιρέσουμε το αγγούρι, που δεν είναι ωραίο μαγειρεμένο.
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε στραπατσάδα σαν «χωριάτικη», αρχικά ρίχνουμε, σε ένα μπολ, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τις πιπεριές και τη φέτα κομμένη σε μικρά καρέ.
- Προσθέτουμε το ξίδι και 2 κουτ. σούπας από το λάδι και αλατοπιπερώνουμε.
- Στη συνέχεια, βάζουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές και τη φέτα στον πολυκόφτη που διαθέτουμε και τα ψιλοκόβουμε, ανοιγοκλείνοντας τον διακόπτη 4-5 φορές, για 1 δευτερόλεπτο κάθε φορά.
- Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς λιπαρή ουσία, σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε το περιεχόμενο του πολυκόφτη…
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr