Για την τηγανιά με αρνάκι μαριναρισμένο στο γιαούρτι, ξεκινάμε με την μαρινάδα και σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού, το ξύσμα, 20 ml από το ελαιόλαδο και άφθονο αλατοπίπερο.
Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο
Αν εξαιρέσεις τον χρόνο που το αρνάκι μαρινάρεται, το φαγητό είναι έτοιμο μέσα σε λίγα λεπτά. Μια τηγανιά φουλ σε μυρωδικά και φρεσκάδα
Για την τηγανιά με αρνάκι μαριναρισμένο στο γιαούρτι, ξεκινάμε με την μαρινάδα και σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού, το ξύσμα, 20 ml από το ελαιόλαδο και άφθονο αλατοπίπερο.
Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο