Tears in the club, με καρπούζι και μαστίχα

Ελληνικό καλοκαίρι φωνάζει αυτό το ελαφρύ και αρωματικό κοκτέιλ που συνδυάζει καρπούζι, λικέρ μαστίχας, δυόσμο και λάιμ

28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το καρπούζι είναι συνδεδεμένο με τα καλοκαίρια στην Ελλάδα, γι’ αυτό και σκέφτηκα να προσθέσω άλλο ένα ελληνικό στοιχείο, το λικέρ μαστίχας, που του πάει πολύ» μας λέει ο Αρμάντο Ηλία, head bartender στο Teras στον Νέο Κόσμο που μας έδωσε τη συνταγή. «Ο δυόσμος επίσης ταιριάζει εξαιρετικά με το συγκεκριμένο φρούτο (θα δείτε τον ίδιο συνδυασμό και σε πολλές σαλάτες της εποχής), ενώ ο φρέσκος χυμός λάιμ δίνει την απαραίτητη οξύτητα», συνεχίζει, εξηγώντας την ιδέα του για το Tears in the club που φτιάχνεται σε χρόνο μηδέν στο μπλέντερ.

Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT