Σε 15΄ τρώμε: 27 συνταγές για να μην μαγειρεύουμε με τις ώρες

Σε 15΄ τρώμε: 27 συνταγές για να μην μαγειρεύουμε με τις ώρες

Φτιάχνουμε καλοκαιρινά, εύκολα και απολαυστικά γεύματα σε μόλις 15 λεπτά και χορταίνουμε χωρίς να χρειαστεί να λιώσουμε στην κουζίνα μας

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν η θερμοκρασία δεν πέσει κάτω από τους 30°C, δεν καθόμαστε στην κουζίνα για πάνω από 15 λεπτά με τίποτα! Θέλουμε γεύματα ανάλαφρα και απολαυστικά, που δεν χρειάζεται να αφιερώσουμε πολύ χρόνο στην προετοιμασία τους. Δροσερές σαλάτες με φρέσκα λαχανικά, ελαφριά αναζωογονητικά smoothies, ψητά λαχανικά ή κοτόπουλο που δεν θέλουν πολύ ώρα στον φούρνο, ψητά ψάρια ή θαλασσινά στη σχάρα, και ευφάνταστα σάντουιτς χορταστικά και νόστιμα. Και φυσικά μακαρονάδες και αυγά σε όλες τις μορφές τους. Αντλούμε έμπνευση και από την πλούσια ποικιλία σε εποχικά υλικά που προσφέρει το καλοκαίρι και με λίγη προετοιμασία, δημιουργούμε γευστικά γεύματα που θα μας χορτάσουν και θα μας δώσουν ενέργεια τις ζεστές μέρες, χωρίς να χρειαστεί να λιώσουμε στην κουζίνα.

Διαβάστε την συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT