Παγωτό με ανθότυρο και αριάνι, χωρίς παγωτομηχανή

Παγωτό με ανθότυρο και αριάνι, χωρίς παγωτομηχανή

Ένα ωραίο γαλατένιο παγωτό με χυμό λεμονιού που θα θυμίζει τσίζκεϊκ. Δεν χρειάζεται παγωτομηχανή. Το παγώνουμε, το χτυπάμε στο μπλέντερ, το ξαναπαγώνουμε και έτοιμο!

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα ωραίο γαλατένιο παγωτό με χυμό λεμονιού που θα θυμίζει τσίζκεϊκ. Δεν χρειάζεται παγωτομηχανή. Το παγώνουμε, το χτυπάμε στο μπλέντερ, το ξαναπαγώνουμε και έτοιμο!

Υλικά

Βάρος: για 1 λίτρο παγωτό

  •  1 κιλό ανθότυρο νωπό, ανάλατο
  •  200 γρ. άχνη ζάχαρη, κοσκινισμένη
  •  125 ml αριάνι
  •  1 κουτ. σούπας ξύσμα λεμονιού
  •  60 ml χυμός λεμονιού

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT