Σιτσιλιάνικα λαζάνια σε σάλτσα ντομάτας με πέστο, τυριά και μελιτζάνες

Σιτσιλιάνικα λαζάνια σε σάλτσα ντομάτας με πέστο, τυριά και μελιτζάνες

Με πέστο, ντομάτα και μελιτζάνες, ανθότυρο και καπνιστό τυρί πώς να μη γίνουν τα λαζάνια πεντανόστιμα; Βγαίνουν από τον φούρνο ζεστά ζεστά και σε κερδίζουν με την πρώτη μπουκιά.

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λαζάνια με έξτρα αρωματική γέμιση ετοίμασε η σεφ Μάγκυ Ταμπακάκη, Ναπολιτάνα εξ αγχιστείας. Η διαδρομή της ξεκίνησε από τα έδρανα του Πολιτικού της Νομικής και κατέληξε στα θρανία της Accademia Italiana Chef. Στο ενδιάμεσο παντρεύτηκε τον Φραντσέσκο Τσίτσο, έναν Ναπολιτάνο στρατιωτικό γιατρό. Αφού για κάποια χρόνια έζησαν μαζί στην Ιταλία, μετακόμισαν τελικά οικογενειακώς στην Αθήνα το 2017. Η Μάγκυ εργάστηκε για λίγο καιρό στην μπριγκάντα του Χριστόφορου Πέσκια, συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Master Chef και ακολούθως στο Junior Master Chef ως κριτής, ώσπου τον Μάιο του 2019, μαζί με τον Φραντζέσκο, άνοιξαν το Napul’è (Βασιλέως Κωνσταντίνου 43, Βάρη, T/210- 96.55.815), το ιταλικό εστιατόριο τους όπου μαγειρεύουν πολύ πετυχημένα μια φρέσκια εκδοχή της ιταλικής κουζίνας, συγχρόνως δημιουργική και comfort.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

 
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT