Υλικά
Μερίδες: 6 (ως μεζές)
- 4 κολοκυθάκια μακρόστενα, κομμένα κατά μήκος σε μακριές, λεπτές φέτες, πάχους 2 χλστ.
- 100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
- 120 γρ. γραβιέρα, χοντροτριμμένη
- 1 αυγό + 1 κρόκος (το ασπράδι θα το κρατήσουμε για το πανάρισμα)
- 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος δυόσμος
- 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος άνηθος
- 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιανδρος ή μαϊντανός
- 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
- ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο