Υλικά
Μερίδες: 4
- 800 γρ. φασολάκια τσαουλιά, καθαρισμένα, κομμένα στη μέση
- 400 γρ. μοσχάρι από άπαχη σπάλα, σε κύβους 2-3 εκ.
- 3 μέτρια ξερά κρεμμύδια, σε ψιλά καρέ
- 2 φύλλα δάφνης
- 50 ml κόκκινο, ξηρό κρασί
- 4 μέτριες ώριμες ντομάτες, χοντροτριμμένες (με τα ζουμιά τους)
- 1/2 κουτ. σούπας δεντρολίβανο ξερό, κοπανισμένο
- 1 κουτ. γλυκού πάπρικα πικάντικη
- 30 ml ξίδι βαλσαμικό
- 1/3 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 100 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρόνομο