Φασολάκια με μοσχαράκι τας κεμπάπ από την Πόλη

Φασολάκια με μοσχαράκι τας κεμπάπ από την Πόλη

Κλασικό πολίτικο κοκκινιστό με ένα μυστικό νοστιμιάς: το τρίψιμο των χλωρών φασολιών με αλάτι!

25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

  • 800 γρ. φασολάκια τσαουλιά, καθαρισμένα, κομμένα στη μέση
  •   400 γρ. μοσχάρι από άπαχη σπάλα, σε κύβους 2-3 εκ.
  •   3 μέτρια ξερά κρεμμύδια, σε ψιλά καρέ
  •   2 φύλλα δάφνης
  •   50 ml κόκκινο, ξηρό κρασί
  •   4 μέτριες ώριμες ντομάτες, χοντροτριμμένες (με τα ζουμιά τους)
  •   1/2 κουτ. σούπας δεντρολίβανο ξερό, κοπανισμένο
  •   1 κουτ. γλυκού πάπρικα πικάντικη
  •   30 ml ξίδι βαλσαμικό
  •   1/3 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  •   100 ml ελαιόλαδο
  •   αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρόνομο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT