Για αυτό το γλυκό ψυγείου, το οποίο είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι, ο σεφ προτείνει ζελέ λεμόνι, που του χαρίζει έξτρα δροσερή γεύση, αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποια άλλη γεύση θέλουμε.
Υλικά
Κομμάτια: 8
- 400 γρ. τυρί κρέμα
- 120 γρ. βούτυρο αγελάδας, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου, σε κομμάτια
- 130 γρ. (1 κούπα) ζάχαρη άχνη
- 230 γρ. (1 κούπα + 2 κουτ. σούπας) κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, χτυπημένη μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι περίπου
- 300 ml (11⁄2 κούπα) φρέσκο γάλα, πλήρες
- 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
- 200 ml (1 κούπα) βραστό νερό + 200 ml (1 κούπα) κρύο νερό
- 1 πακέτο φρουί ζελέ με γεύση λεμόνι (ή όποια άλλη γεύση θέλουμε)
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο