Υλικάhttps://www.gastronomos.gr/syntagh/fava-me-psita-kremmydia/94899/
Μερίδες: 4
- 250 γρ. φάβα
- 600 ml νερό
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
- 100 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Επιλέγουμε μια από τις εξαιρετικές φάβες του τόπου μας πχ. Σαντορίνης, Σχοινούσας, κ.α. και την ετοιμάζουμε με τις οδηγίες της Αντωνίας Ζάρπα
Υλικάhttps://www.gastronomos.gr/syntagh/fava-me-psita-kremmydia/94899/
Μερίδες: 4
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο