Φάβα με ψητά κρεμμύδια

Επιλέγουμε μια από τις εξαιρετικές φάβες του τόπου μας πχ. Σαντορίνης, Σχοινούσας, κ.α. και την ετοιμάζουμε με τις οδηγίες της Αντωνίας Ζάρπα

8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικάhttps://www.gastronomos.gr/syntagh/fava-me-psita-kremmydia/94899/

Μερίδες: 4
 

  • 250 γρ. φάβα
  •   600 ml νερό
  •   1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  •   100 ml ελαιόλαδο
  •   αλάτι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT