Τα πιο παράξενα, ιδιαίτερα, παγωμένα γλυκά του καλοκαιριού

Τα πιο παράξενα, ιδιαίτερα, παγωμένα γλυκά του καλοκαιριού

Παγωτό προφιτερόλ, σάντουιτς με καραμελωμένο κρουασάν και παρφέ ή μήπως halo-halo; Τα υβρίδια, οι ασυνήθιστες και οι νέες γεύσεις που μας δροσίζουν αυτό το καλοκαίρι.

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ασιατικά γλυκά ή παγωτό-προφιτερόλ; Σάντουιτς με καραμελωμένο κρουασάν και παρφέ ή μήπως μεξικάνικα ξυλάκια; Εντοπίσαμε τα πιο ενδιαφέροντα υβρίδια και τις πιο ασυνήθιστες, νέες γεύσεις που μας δροσίζουν αυτό το καλοκαίρι.

Παγωτό σάντουιτς με καραμελωμένο κρουασάν

Η ομάδα της Kora σκέφτηκε να παντρέψει το παγωτό με το κρουασάν με ευρηματικό τρόπο. Όχι, δεν κόβουν στη μέση το κρουασάν για να το γεμίσουν με παγωτό, κάνουν κάτι πολύ καλύτερο. Ό,τι ζυμάρια περισσεύουν από την παρασκευή των κρουασάν δεν πετιούνται αλλά μετατρέπονται σε καραμελωμένα «ψωμάκια» μέσα στα οποία μπαίνει χειροποίητο παρφέ. Το βρίσκουμε αποκλειστικά στο φυσικό κατάστημα, σε δύο εκδοχές: με παρφέ φουντουκιού, γκανάς σοκολάτας και καβουρδισμένα φουντούκια ή με παρφέ φυστίκι, ελαφριά μαρμελάδα ράσμπερι και καβουρδισμένα φυστίκια.

Kora, Αναγνωστοπούλου 44, Κολωνάκι, Τ/210-36.27.855

Διαβάστε την συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT