Υλικά
Μερίδες: 4
- 1 κιλό φιλέτα από λαβράκι, αλατοπιπερωμένα
- 1.200 γρ. (ζυγισμένα ακαθάριστα) βλίτα, καθαρισμένα (Ξεχωρίζουμε τα φύλλα από τα τρυφερά κοτσάνια. Τα φύλλα τα αφήνουμε ολόκληρα, ενώ τα τρυφερά κοτσάνια τα ψιλοκόβουμε)
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, σε καρέ
- 1 μάτσο δυόσμος, ψιλοκομμένος
- 60 ml χυμός λεμονιού
- 60 ml ούζο
- 70 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε την συνέχεια στον Γαστρονόμο.