Λαβράκι με βλίτα και ούζο στην κατσαρόλα

Λαβράκι με βλίτα και ούζο στην κατσαρόλα

Στο βιβλίο «Καλοκαιρινές μαγειρικές με ψάρια» που κυκλοφορεί την Κυριακή 30 Ιουλίου με την Καθημερινή, 45 συνταγές με ψάρια, περιμένουν να νοστιμίσουν το καλοκαίρι σας! Μια από αυτές είναι το λαβράκι της συνταγής μας, αρωματισμένο με ούζο και συμμαγειρεμένο με τα αγαπημένα χόρτα της εποχής, τα βλήτα.

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

  •  1 κιλό φιλέτα από λαβράκι, αλατοπιπερωμένα
  •  1.200 γρ. (ζυγισμένα ακαθάριστα) βλίτα, καθαρισμένα (Ξεχωρίζουμε τα φύλλα από τα τρυφερά κοτσάνια. Τα φύλλα τα αφήνουμε ολόκληρα, ενώ τα τρυφερά κοτσάνια τα ψιλοκόβουμε)
  •  1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, σε καρέ
  •  1 μάτσο δυόσμος, ψιλοκομμένος
  •  60 ml χυμός λεμονιού
  •  60 ml ούζο
  •  70 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε την συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT