Υλικά
Τεμάχια: 24-28
- Για τη ζύμη
- 1 κιλό αλεύρι μαλακό ή γ.ο.χ.
- 1 κουτ. γλυκού αλάτι
- 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο περίπου
- 500 ml νερό (ίσως δεν χρειαστεί όλο)
Διαβάστε τη συνέχεια στο Γαστρονόμο
Με τρυφερά βλίτα, κολοκυθανθούς και δυόσμο, ανακατεμένα με καλά στραγγισμένη γαλομυζήθρα, φτιάχνουμε λαχταριστά, καλοκαιρινά καλιτσούνια
Υλικά
Τεμάχια: 24-28
Διαβάστε τη συνέχεια στο Γαστρονόμο