Καλιτσούνια με βλίτα

Με τρυφερά βλίτα, κολοκυθανθούς και δυόσμο, ανακατεμένα με καλά στραγγισμένη γαλομυζήθρα, φτιάχνουμε λαχταριστά, καλοκαιρινά καλιτσούνια

10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Τεμάχια: 24-28

  • Για τη ζύμη
  •   1 κιλό αλεύρι μαλακό ή γ.ο.χ.
  •   1 κουτ. γλυκού αλάτι
  •  1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο περίπου
  •   500 ml νερό (ίσως δεν χρειαστεί όλο)

Διαβάστε τη συνέχεια στο Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT