Εύκολη συνταγή για παγωτό σοκολάτα και βουτυράτα μπισκότα του παγωτού για συνοδευτικό.
Υλικά
Μερίδες: 8 μερίδες
- 200 γρ. κουβερτούρα με 50-55% κακάο
- 600 γρ. κρέμα γάλακτος με 35-36% λιπαρά
- 1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα (400 γρ.)
- 200 γρ. μπισκότα της αρεσκείας μας, σπασμένα με τα χέρια μας σε μικρά ακανόνιστα κομμάτια
Για τα μπισκότα «γλώσσες»
- 110 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 130 γρ. ζάχαρη άχνη
- 4 ασπράδια αυγών
- 130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή μαλακό, κοσκινισμένο
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο