Κάποιοι έχουν φύγει ήδη διακοπές και στους δρόμους έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν οι ρυθμοί. Οσοι έχουμε μείνει πίσω αναζητάμε την αίσθηση της ηρεμίας και τις χαλαρές βραδιές σε μια πόλη που αδειάζει.
Προτιμάμε τα μαγαζιά εκτός πιάτσας στα οποία δεν χρειάζεται να κάνουμε κράτηση, τις μυστικές αυλές και τις ατμοσφαιρικές ταράτσες.
Ξεκινάμε από τη Δάφνη για νοστιμιές με έμπνευση από τη γαλλική και ελληνική κουζίνα, μετά πάμε στον Νέο Κόσμο για γεμιστούς κολοκυθοανθούς και φυσικά κρασιά, κατεβαίνουμε στο Μοσχάτο για τις πιο νόστιμες γαρίδες της ζωής μας σε μια κρυφή αυλή γεμάτη μονστέρες και καταλήγουμε στον Πειραιά για μισελενάτες λιχουδιές. Η Αθήνα μπαίνει σε λειτουργία πτήσης και εμείς το απολαμβάνουμε.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.