Γεμιστά με φυστίκια Αιγίνης και σουμάκ

Γεμιστά με φυστίκια Αιγίνης και σουμάκ

Σιγοψημένα σε μπόλικο καλό ελαιόλαδο, τα γεμιστά αυτά είναι ιδιαίτερα φίνα και νόστιμα. Τα φυστίκια Αιγίνης και τα μπαχαρικά απογειώνουν το κλασικό αυτό λαδερό.

16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε τα γεμιστά με φυστίκι Αιγίνης, κόβουμε από τις ντομάτες, τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια ένα «καπάκι» στην πλευρά με το κοτσάνι.

Με ένα μικρό κουτάλι αδειάζουμε το εσωτερικό από τις ντομάτες και τα κολοκυθάκια και ψιλοκόβουμε την ψίχα.

Αφαιρούμε και πετάμε τα σπόρια από τις πιπεριές.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT