Το Καφενείο Γύπας στον Ξηρόκαμπο του Αγίου Νικολάου, το άνοιξε ο Μανώλης Κοκολάκης το1978. Η κυρία Μαρία, η συζυγός του, σκαρώνει μεζέδες με ό,τι καλό βρει στους κήπους τους για όσους καθονται στα τραπέζια κι ο γιος τους Κωνσταντίνος έχει αναλάβει κι επίσημα δράση. Όπως λένε, η ομελέτα με τα βλίτα είναι τόσο δημοφιλής που δεν τους φτάνουν πάντα τα δικά τους αυγά από το κοτέτσι τους.
Ομελέτα με βλίτα
Την ομελέτα την φτιάχνουν και με άλλα χόρτα, ανάλογα με την εποχή και τα βρισκούμενα. Το καλοκαίρι με βλίτα, τον χειμώνα με τσιμούλια, που είναι χόρτα χειμερινά.
21" χρόνος ανάγνωσης