Χοιρινό στιφάδο, γρήγορο

Μια συνταγή εξπρές για χοιρινό στιφάδο, τρυφερό και ζουμερό.

14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να ετοιμάσουμε το γρήγορο χοιρινό στιφάδο σε ένα τηγάνι βάζουμε τις 3 κουταλιές ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το κρέας για 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τα 80 ml ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 1 λεπτό.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT