Για να φτιάξουμε μπανανόψωμο, χωρίς ζάχαρη, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C.
Στη συνέχεια, στρώνουμε με λαδόκολλα μια μακρόστενη φόρμα του κέικ.
Σε ένα μπολ λιώνουμε τις μπανάνες με ένα πιρούνι.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Εκμεταλλευόμαστε τη φυσική γλυκύτητα που έχουν οι μπανάνες, για να φτιάξουμε ένα θρεπτικό μπανανόψωμο.
Για να φτιάξουμε μπανανόψωμο, χωρίς ζάχαρη, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C.
Στη συνέχεια, στρώνουμε με λαδόκολλα μια μακρόστενη φόρμα του κέικ.
Σε ένα μπολ λιώνουμε τις μπανάνες με ένα πιρούνι.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο