Κουσκούς μακεδονίτικο με πέστο ψητής μελιτζάνας

Κουσκούς μακεδονίτικο με πέστο ψητής μελιτζάνας

Σ΄αυτό το πιάτο το μακεδονίτικο κουσκούς συνδυάζεται με μελιτζάνες φλάσκες, καρύδι και παλαιωμένη γραβιέρα.

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο σε δυνατή φωτιά.

Τρυπάμε τις μελιτζάνες με πιρούνι σε διάφορα σημεία και τις ψήνουμε γυρίζοντάς τες από όλες τις πλευρές μέχρι να μαυρίσει καλά η φλούδα τους και να μαλακώσουν (τις ελέγχουμε τρυπώντας τες).

Τις αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς και τις ξεφλουδίζουμε.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT