Για να φτιάξουμε τσιπούρα με δροσερή σάλτσα ντομάτας και μαντζουράνα, ξεκινάμε χαράσσοντας σε 2-3 σημεία τα φιλέτα της τσιπούρας, από την πλευρά που είναι το δέρμα τους. Αλατίζουμε τα ψάρια.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά, βάζουμε τα φιλέτα τσιπούρας (με το δέρμα προς τα κάτω) και τα «ψήνουμε» για περίπου 2-3 λεπτά.
Τα γυρίζουμε και συνεχίζουμε για άλλο 1 λεπτό, μέχρι να ροδίσουν.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο