Τσιπούρα με δροσερή σάλτσα ντομάτας και μαντζουράνα

Τσιπούρα με δροσερή σάλτσα ντομάτας και μαντζουράνα

Ένας συνδυασμός πρωτότυπος και μοναδικά γευστικός. Θα κρατήσουμε αυτή τη συνταγή και θα την ετοιμάζουμε ξανά και ξανά μαζί με χόρτα αλλά και πατάτες τηγανητές.

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε τσιπούρα με δροσερή σάλτσα ντομάτας και μαντζουράνα, ξεκινάμε χαράσσοντας σε 2-3 σημεία τα φιλέτα της τσιπούρας, από την πλευρά που είναι το δέρμα τους. Αλατίζουμε τα ψάρια.

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά, βάζουμε τα φιλέτα τσιπούρας (με το δέρμα προς τα κάτω) και τα «ψήνουμε» για περίπου 2-3 λεπτά.

Τα γυρίζουμε και συνεχίζουμε για άλλο 1 λεπτό, μέχρι να ροδίσουν.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT