Κουνέλι κοκκινιστό με φασολάκια, ένα θεσπέσιο φαγητό από την Κρήτη

Κουνέλι κοκκινιστό με φασολάκια, ένα θεσπέσιο φαγητό από την Κρήτη

Μαμαδίστικο πιάτο, ό,τι πρέπει για το καλοκαιρινό κυριακάτικο τραπέζι! Μας το ετοίμασε μια Κρητικιά χρυσοχέρα μαγείρισσα.

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για το κουνέλι κοκκινιστό με φασολάκια, σε μια φαρδιά κατσαρόλα σοτάρουμε το κουνέλι στο λάδι, σε μέτρια φωτιά, για περίπου 15 λεπτά, από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα.

Σβήνουμε με το κρασί και, μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε μέχρι να γυαλίσει.

Προσθέτουμε τον πελτέ, τις ντομάτες και 700 ml ζεστό νερό. Σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT