Τσιπούρες ντολμά (γεμιστές στον φούρνο)

Τσιπούρες ντολμά (γεμιστές στον φούρνο)

Πρωτότυπος, ιδιαίτερος και αφάνταστα νόστιμος «ντολμάς» με την τσιπούρα να γεμίζεται με λιαστές ντομάτες, μελωμένα κρεμμύδια και αφράτη καρυδόψιχα

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

-4 τσιπούρες βάρους περίπου 400 γρ. εκάστη, καθαρισμένες από λέπια και εντόσθια

-1 κουτ. γλυκού αλάτι

-300 ml ζωμός ψαριού ή νερό

Για τη γέμιση

-1 ξερό κρεμμύδι, σε φέτες

-40 γρ. καρυδόψιχα, χοντροσπασμένη

-10 λιαστές ντομάτες, σε κομμάτια

-3 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος βασιλικός

-50 ml ελαιόλαδο

-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT