Κολοκυθένια Κιμώλου

Τι είναι η κολοκυθένια; Μια μυρωδάτη και πεντανόστιμη ομελέτα με τριφτό κολοκύθι, ντομάτα και κάππαρη από την Κίμωλο. Δοκιμάστε την

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 2

-5 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά

-500 γρ. κολοκύθια, χοντροτριμμένα

-30 γρ. κάππαρη, ξαρμυρισμένη, καλά στραγγισμένη

-το λευκό και τρυφερό πράσινο μέρος από 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

-1 μεγάλη ντομάτα, χοντροτριμμένη

-1 κουτ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις

-2 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, κοπανισμένη

-60 ml ελαιόλαδο

-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT