Διαδικασία:
Για να φτιάξουμε τους ντοματοκεφτέδες, πρώτα χαράσσουμε τις ντομάτες χιαστί στη βάση τους.
Σε μια κατσαρόλα με άφθονο νερό που κοχλάζει ρίχνουμε τις ντομάτες για 20 δευτερόλεπτα.
Τις βγάζουμε με και τις βουτάμε σε βαθύ μπολ με παγωμένο νερό για 1/2 λεπτό. Ετσι θα σταματήσουμε το βρασμό και η φλούδα θα ξεκολλήσει εύκολα από τη σάρκα.
Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες, τις κόβουμε στη μέση οριζόντια και τις στύβουμε να φύγουν τα περισσότερα σπόρια.
Τις βάζουμε σε ένα σουρωτήρι με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω και τις αφήνουμε για 1 ώρα, να στραγγίξουν τα υγρά.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr