Πάνκεϊκ σαν ρολά κανέλας

Μια κολπατζίδικη συνταγή για να μεταμορφώσουμε τα απλά πάνκεϊκ σε cinnamon buns, τα αγαπημένα σε όλους ρολά κανέλας

25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια κολπατζίδικη συνταγή για να μεταμορφώσουμε τα απλά πάνκεϊκ σε cinnamon buns, τα αγαπημένα σε όλους ρολά κανέλας.

Διαδικασία

Γέμιση κανέλας

  1. Για να φτιάξουμε τα πάνκεϊκ σαν ρολά κανέλας, ξεκινάμε με την γέμιση κανέλας και σε μέτριο μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και την κανέλα, μέχρι να ενωθούν.
  2. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μικρό σακουλάκι, το δένουμε καλά και το αφήνουμε στην άκρη για περίπου 15 λεπτά – θέλουμε να σφίξει ελαφρά το βούτυρο αλλά το μείγμα να παραμείνει παχύρρευστο.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT