Μια κολπατζίδικη συνταγή για να μεταμορφώσουμε τα απλά πάνκεϊκ σε cinnamon buns, τα αγαπημένα σε όλους ρολά κανέλας.
Διαδικασία
Γέμιση κανέλας
- Για να φτιάξουμε τα πάνκεϊκ σαν ρολά κανέλας, ξεκινάμε με την γέμιση κανέλας και σε μέτριο μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και την κανέλα, μέχρι να ενωθούν.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μικρό σακουλάκι, το δένουμε καλά και το αφήνουμε στην άκρη για περίπου 15 λεπτά – θέλουμε να σφίξει ελαφρά το βούτυρο αλλά το μείγμα να παραμείνει παχύρρευστο.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο