Κουνέλι κρασάτο με καρύδια

Τα καρύδια δίνουν υφή, βάθος και πολυπλοκότητα στο κρασάτο κουνέλι που στο τέλος μελώνει και μένει με μια παχιά λαδένια σάλτσα.

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε το κουνέλι κρασάτο με καρύδια, ξεκινάμε βάζοντας το κουνέλι σε μια λεκάνη που να το χωράει σχεδόν ακριβώς, το πασπαλίζουμε με 1-2 κουταλιές αλάτι και το περιχύνουμε με το κρασί. Το αφήνουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για 1 ημέρα να μαριναριστεί.

Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι για 1-2 λεπτά.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT