Γα να φτιάξουμε τις μπάρες γκρανόλας ξεκινάμε και απλώνουμε τη βρώμη και τα κοπανισμένα αμύγδαλα σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε για 10 λεπτά σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, ανακατεύοντάς τα ενδιαμέσως δύο τρεις φορές. Αφήνουμε να κρυώσουν.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο, το μέλι, τη ζάχαρη και το αλάτι και τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα να πάρει βράση. Αποσύρουμε.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο