Μπάρες γκρανόλας

Έχουν βρώμη και αμύγδαλα, σταφίδες και σοκολάτα. Νόστιμο και υγιεινό σνακ για κάθε ώρα, οι μπάρες γρανόλας φτιάχνονται εύκολα κι αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους.

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γα να φτιάξουμε τις μπάρες γκρανόλας ξεκινάμε και απλώνουμε τη βρώμη και τα κοπανισμένα αμύγδαλα σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε για 10 λεπτά σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, ανακατεύοντάς τα ενδιαμέσως δύο τρεις φορές. Αφήνουμε να κρυώσουν.

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο, το μέλι, τη ζάχαρη και το αλάτι και τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα να πάρει βράση. Αποσύρουμε.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT