Αυγουστιάτικο γιουβέτσι

Ντοματένιο, ζουμερό και μελωμένο γιουβέτσι, είναι μια μόνο από τις 80 συνταγές με ντομάτα του Γαστρονόμου Αυγούστου. Κυκλοφορεί την Κυριακή 13 Αυγούστου με την Καθημερινή.

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γιατί αυγουστιάτικο; Γιατί τότε οι ντομάτες έχουν ρουφήξει όλο τον καλοκαιριάτικο ήλιο και έχουν γεμίσει με τη γλύκα και την αψάδα της ωριμότητάς τους. Η ντοματένια νοστιμιά και το ζωηρό άρωμά τους δεν συγκρίνονται με κανένα συσκευασμένο προϊόν. Για το κρέας διαλέγουμε το κομμάτι της σπαλομίτας (το ζουμερό νουά της μοσχαρίσιας σπάλας), που σιγοψήνεται και μελώνει θαυμάσια.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT