Οι πιο γευστικοί, ίσως, πατατοκεφτέδες που έχετε δοκιμάσει ποτέ, με κεφαλοτύρι και πολλών λογιών μυρωδικά. Το καπνιστό χέλι κι η γλυστρίδα τους πάνε πολύ.
Υλικά
Κομμάτια: περίπου 30
- 600 γρ. πατάτες, με τη φλούδα τους, καλά πλυμένες
- 1 αυγό
- 50 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
- 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
- ελάχιστο πιπέρι
- 1/4 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
- 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
- 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος δυόσμος
- 3-4 κουτ. σούπας αλεύρι
- άφθονο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
- τα φύλλα από 1 μάτσο γλιστρίδα
- 150 γρ. ντοματίνια
- 80-100 γρ. καπνιστό χέλι, σε φέτες
- μερικά φύλλα φρέσκου δυόσμου
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο