Πιπεριές γεμιστές με καρύδια και μυρωδικά

Πιπεριές γεμιστές με καρύδια και μυρωδικά

Απίθανη βίγκαν συνταγή, ιδανική για πρώτο αλλά και για κύριο πιάτο. Σκέτη απόλαυση η ωμή, καρυδάτη γέμιση στις πιπεριές!

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαλέγουμε όποια μυρωδικά μaς αρέσουν για τη γέμιση και, αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε λιαστές ντομάτες, τρίβουμε 1 φρέσκια, ώριμη. Σερβίρουμε τις πιπεριές και πάνω σε ψητές φέτες ντομάτας, ραντισμένες με βαλσαμικό ξίδι.

Υλικά

Μερίδες: 2

  •  8 μεγάλες πιπεριές καμπάνες
  •  4 λιαστές ντομάτες, διατηρημένες σε λάδι και καλά στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
  •  200 γρ. καρύδια, χοντροσπασμένα
  •  1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  •  1 κούπα φύλλα κόλιανδρου φρέσκου, ψιλοκομμένα, ή βασιλικού ή δυόσμου
  •  30 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Για το σερβίρισμα

  •  2 μικρά κολοκύθια, σε πολύ λεπτές φέτες, κομμένες με το πίλερ (το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε τα λαχανικά)
  •  1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  •  φύλλα κόλιανδρου ή βασιλικού ή μαϊντανού
  •  1 κουτ. γλυκού μαυροκούκι
  •  φέτες από 1 λεμόνι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT