Διαλέγουμε όποια μυρωδικά μaς αρέσουν για τη γέμιση και, αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε λιαστές ντομάτες, τρίβουμε 1 φρέσκια, ώριμη. Σερβίρουμε τις πιπεριές και πάνω σε ψητές φέτες ντομάτας, ραντισμένες με βαλσαμικό ξίδι.
Υλικά
Μερίδες: 2
- 8 μεγάλες πιπεριές καμπάνες
- 4 λιαστές ντομάτες, διατηρημένες σε λάδι και καλά στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
- 200 γρ. καρύδια, χοντροσπασμένα
- 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 κούπα φύλλα κόλιανδρου φρέσκου, ψιλοκομμένα, ή βασιλικού ή δυόσμου
- 30 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Για το σερβίρισμα
- 2 μικρά κολοκύθια, σε πολύ λεπτές φέτες, κομμένες με το πίλερ (το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε τα λαχανικά)
- 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- φύλλα κόλιανδρου ή βασιλικού ή μαϊντανού
- 1 κουτ. γλυκού μαυροκούκι
- φέτες από 1 λεμόνι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο