O σεφ Βασίλης Σπόρος προτίμησε flat iron γι’ αυτή τη συνταγή, ωστόσο μπορούμε να επιλέξουμε και άλλες κοπές, όπως flank, skirt, flap, hanger steak. Προσέχουμε να αφήσουμε το κρέας εκτός ψυγείου (σε περίπτωση που το έχουμε διατηρήσει εκεί για κάποιες ώρες), ώστε να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και να ψηθεί σωστά.
Υλικά
Τεμάχια: 6
- 1.500 γρ. flat iron ή flank
- 2 μεγάλες φραντζόλες ψωμί λευκό, με σουσάμι
- 200 γρ. πέστο βασιλικού
- 100 γρ. φύλλα ρόκας baby
- 300 γρ. πιπεριές Φλωρίνης, ψημένες (σε σχάρα ή φούρνο) μέχρι να μαυρίσει η φλούδα, ξεφλουδισμένες, καθαρισμένες και πολύ ψιλοκομμένες
- 150 γρ. παρμεζάνα
- 30 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο