Κεφτέδες κοκκινιστοί με τηγανητές πατάτες

Κεφτέδες κοκκινιστοί με τηγανητές πατάτες

Μια μερακλίδικη εκδοχή του αγαπημένου καλοκαιρινού πιάτου: οι πατάτες εδώ δεν σερβίρονται απλώς τηγανισμένες, αλλά βουτηγμένες μέσα στη σάλτσα ντομάτας. Στον Γαστρονόμο Αυγούστου 80 μοναδικές συνταγές με ντομάτα. Την Κυριακή 13 Αυγούστου με την Καθημερινή.

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε τους κεφτέδες κοκκινιστούς με τηγανητές πατάτες, ξεκινάμε ζυμώνοντας καλά όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ για 5-6 λεπτά, μέχρι να γίνουν ένα μείγμα ομοιογενές και αφράτο.

Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 30 λεπτά, ώστε να σφίξει το μείγμα και να αναμειχθούν τα αρώματα.

Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT