Φαβολουκουμάδες με ντιπ ντομάτας και κάππαρης

Φαβολουκουμάδες με ντιπ ντομάτας και κάππαρης

Η Ευαγγελία Ρούσσου ετοιμάζει μια συνταγή που «φωνάζει» Κυκλάδες, συνδυάζοντας πεντανόστιμα λουκουμαδάκια με ένα ντιπ από κυκλαδίτικες ντομάτες και κάππαρη

13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 6-8

  • Για τους φαβολουκουμάδες
  •   2 φλιτζ. τσαγιού φάβα, βρασμένη και κρύα
  •  1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
  •  2 κουτ. σούπας σιμιγδάλι ψιλό
  •  200 ml ελαιόλαδο
  •  1 κουτ. σούπας μαντζουράνα ξερή
  • 1 κουτ. σούπας άνηθος, ψιλοκομμένος
  •  αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT