Υλικά
Μερίδες: 4
- 1 κιλό μύδια (τα καθαρίζουμε καλά με βουρτσάκι, τραβάμε το «γένι» και τα πλένουμε πολύ καλά)
- 250 γρ. φέτα, χοντροτριμμένη
- 2 κουτ. σούπας μουστάρδα της αρεσκείας μας
- 2 πράσινες πιπεριές κέρατο, καθαρισμένες από σπόρια και κομμένες σε λωρίδες
- 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
- αλάτι, αν χρειαστεί και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης, ψιλοκομμένα (σε ορισμένα μεγάλα σούπερ μάρκετ, σε γλαστράκια) ή 1/2 κουτ. γλυκού ξερή, κοπανισμένη)
- 100 ml ελαιόλαδο
- 1 κουτ. γλυκού μπούκοβο
- 40 ml ούζο ή λευκό ξηρό κρασί
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο