Υλικά
Κομμάτια: περίπου 12
- 200 γρ. ρικότα ή γλυκιά μυζήθρα Κρήτης (αν έχει πολλά υγρά την αφήνουμε να στραγγίξει σε ψιλό σουρωτό για 10 λεπτά)
- 180 γρ. (1 κούπα) σιμιγδάλι ψιλό
- 500 ml (2 1⁄2 κούπες) φρέσκο γάλα
- 300 ml (1 1⁄2 κούπα) νερό
- 30 γρ. βούτυρο αγελαδινό + επιπλέον για το ταψί
- 3 αυγά
- 250 γρ. (1 + 1/4 κούπας) ζάχαρη
φλούδες από 2 λεμόνια - 2 καψάκια βανιλίνη
- 1 κουτ. σούπας λιμοντσέλο
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- λίγο αλεύρι για το ταψί
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο