Kόκορας με φλωμάρια

Οι λεπτοκομμένες λημνιές χυλοπίτες «φλωμάρια» είναι το τέλειο συνοδευτικό για τούτο το εκλεκτό πουλερικό.

19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τον κόκορα για περίπου 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές.

Τον βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε ένα σκεύος.Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.

Προσθέτουμε το σκόρδο και τον ντοματοπελτέ και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό, ανακατεύοντας.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT