Κολοκυθόπιτα αλμυρή, ανοιχτή σαν τάρτα

Κολοκυθόπιτα αλμυρή, ανοιχτή σαν τάρτα

Άφθονα μυρωδικά, μπόλικα τυριά αλλά και πλιγούρι κάνουν αυτή την κολοκυθένια τάρτα απερίγραπτα νόστιμη και μοσχομύριστη.

13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την κολοκυθόπιτα αλμυρή, ανοιχτή σαν τάρτα, βάζουμε τα τριμμένα κολοκύθια σε ένα σουρωτήρι, τα πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και τα αφήνουμε περίπου 30 λεπτά, να βγάλουν τα υγρά τους. Τα πιέζουμε λίγο με τα χέρια μας ώστε να στραγγίξουν καλά.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT