Οι δεκαπεντανόστιμοι κεφτέδες του Αλευρά

Οι δεκαπεντανόστιμοι κεφτέδες του Αλευρά

Ριγανάτοι, τραγανοί απέξω, μαλακοί στο εσωτερικό, οι κεφτέδες της κυρίας Πόπης ήταν από τους πιο νόστιμους που φάγαμε στην Κρήτη. Οπότε φύγαμε με τη συνταγή

20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι κεφτέδες που σερβίρουν στο Καφενείο του Αλευρά στα νοτοανατολικά προάστεια του Ηρακλείου ήταν ακόμη πιο νόστιμοι από ό,τι τους περιέγραφε ο Παναγιώτης Μαγγανάς, που τον άκουσαν από το διπλανό τραπέζι και μας έστειλαν το πρώτο πιατάκι με κεφτέδες κέρασμα μαζί με μία ρακή. Τους «στρίμωξα» αρκετά τους Αλευράδες, για να καταφέρω τελικά να πάρω τη συνταγή της γιαγιάς από την κυρία Πόπη.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT