5 αξέχαστα φαγητά απ’ τα ταξίδια μου: Απ’ το Παλέρμο ως το Βιετνάμ με την Ελένη Σαράντη

5 αξέχαστα φαγητά απ’ τα ταξίδια μου: Απ’ το Παλέρμο ως το Βιετνάμ με την Ελένη Σαράντη

Η σεφ που ταξιδεύει συνεχώς, κυρίως για να τρώει, γράφει για τα πέντε φαγητά-λόγους να κλείσεις αεροπορικά.

27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ταξιδεύω αποκλειστικά για να τρώω» λέει η Ελένη Σαράντη, σεφ του Lost Athens και του Diego. Και δεν ταξιδεύει λίγο. Η τελευταία της περιπέτεια ήταν είκοσι μέρες στο Βιετνάμ. Νωρίτερα είχαν προηγηθεί ταξίδια σε διάφορες άκρες του κόσμου – όποιος έχει δοκιμάσει το φαγητό της θα έχει πιάσει την εξωστρέφειά της και τις γεύσεις που σε πάνε από την Κούβα μέχρι την Ταϊλάνδη και πίσω στη Μεσόγειο. Της ζητήσαμε λοιπόν να μοιραστεί πέντε αξέχαστα φαγητά από τα ταξίδια της. Πέντε πιάτα που αξίζουν τα χιλιόμετρα τους.

Διαβάστε τη συνέχεια τον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT